TRABZON / DÜZKÖY - Alazlı İlkokulu

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİEİLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

ALAZLI İLKOKULU – ORTAOKULU

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİK RAPORU

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ramazan VELA tarafından 25.10.2022 tarihinde okulumuzun ilkokul ve ortaokul kademesi öğrencilerinin yaş gruplarına uygun bir şekilde ''15 Temmuz'u Unutturmayacağız'' sunumu gerçekleştirilmiştir. Yapılan sunumlara ilkokul, ortaokul öğrencileri, öğretmenler ve yardımcı personel olmak üzere toplam 80 kişi katılmıştır.

İlkokul ve Ortaokul kademelerinde ayrı ayrı olmak üzere iki tane ''15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı'' çıkarılmıştır. Ortaokul gazetesi 5.12.2022 tarihinde, ilkokul gazetesi de 12.12.2022 tarihlerinde okul duvar gazetesi panolarında sergilenmeye başlanmıştır. 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel sayılarımızı okulumuz kademelerine ait web sitelerimizde de sergileyeceğiz. Ortaokul Gazetemizin hazırlanmasında 43 öğrenci ve 10 öğretmen birlikte görev almıştır. İlkokul gazetemizin hazırlanmasında da 19 öğrenci ve 4 öğretmen görev almışlardır.

15 Temmuz Demokrasi Ve Millî Birlik Günü ile ilgili (01.11.2022-30.12.2022) tarihleri arasını kapsayan etkinlikler okulumuzda çeşitlendirilmiştir. Yukarıda bahsi geçen ''15 Temmuz'u Unutturmayacağız'' sunumu ve ''15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı'' dışında okulumuzda resfebe yarışması, ebru resim sanatı ile resim çalışmaları ve basit kodlama etkinlikleri ile günün anlamı daha etkili sunulmaya çalışılmıştır.

Etkinliker kapsamında okulumuz bünyesinde yapılan 15 Temmuz konulu Mektüp Yarışması Okul Birincisi ve Eseri için tıklayınız : 15-TEMMUZ-KONULU-MEKTUP-YARISMASI.pdf

Yayın: 19.12.2022 - Güncelleme: 19.12.2022 13:09 - Görüntülenme: 114